VELUX Tweedekans

Wat is VELUX Tweedekans?

Bij DakraamKopen.be geven we producten een “Tweedekans”, wanneer een klant deze terugstuurt. Natuurlijk checken we eerst of de artikels nog volledig zijn of niet beschadigd zijn. Alleen producten die een goede staat hebben en volledig zijn, krijgen bij DakraamKopen.be een tweede kans. Je koopt een Tweedekans product met korting, wat goed is voor je portemonnee en het milieu.

Wat voor soorten Tweedekans producten zijn er?

  • Tweedekans als nieuw

Het product is een keer uit de verpakking gehaald en kan getest zijn. Het product is verder niet van nieuw te onderscheiden.

  • Tweedekans nieuw maar doos beschadigd

Het product is uit de verpakking gehaald om te kijken of er geen schade is aan het product op de plaats waar de doos beschadigd is. Indien er geen schade is, dan zal dit product opnieuw zorgvuldig ingepakt worden. Het product is niet van nieuw te onderscheiden.

  • Tweedekans recuperatie

Het product is reeds gebruikt geweest maar is klaar voor een 2de leven. Het product is geleverd met alle onderdelen die nodig zijn voor de montage.

Wat zijn de voorwaarden van Tweedekans?

Voor VELUX Tweedekans producten gelden dezelfde voorwaarden als bij nieuwe producten. Je kan dus binnen 30 dagen retourneren mits deze voldoet aan de retour-voorwaarden.

Onze VELUX Tweedekans producten


Heb je toch nog een vraag voor dat je een VELUX Tweedekans product wil aankopen?

Neem dan contact met ons op…

Contactgegevens

Neem contact met ons op via mail info@dakraamkopen.be of via telefoon op het nummer 0800 80 888 (BE) of 0800/880 880 8 (NL).

Ons adres: Zone Reme 3, 2260 Westerlo

Onze openingsuren:

Maandag – vrijdag : 9u – 12u en van 12u30 – 15u
Woensdag, zaterdag, zondag- en feestdagen gesloten.

We werken enkel op afspraak. Je kan met ons contact opnemen via 0800 80 888(BE) of 0800/880 880 8 (NL) om een afspraak vast te leggen.

Ondernemingsnummer: BE 0758 456 955 (België) – RSIN/BSN: 826445792 (Nederland)

Dakraamkopen.be | VELUX dakramen en toebehoren | Erkend VELUX dealer


Wist je dat…

… We beschikken over een eigen leveringsdienst! Dit om grote bestellingen tot aan jouw voordeur te brengen. Zo kan je er zeker van zijn dat er geen beschadigingen en/of verlies van jouw bestelling mogelijk is. We nemen tijdig contact met je op om een gepast moment af te spreken om jouw bestelling te leveren. Handig toch!?