Klantendienst

We danken jou voor de interesse in onze VELUX producten. Heeft u een vraag?

Wellicht kunnen we jou online al verder helpen. Maak hieronder jouw keuze.

VELUX nachtkluis

ONZE NACHTKLUIS IS 24/7 BESCHIKBAAR VOOR AL JOUW BESTELLINGEN GEPLAATST TEN LAATSTE OM 16U.

Haal jouw bestelling op via onze VELUX nachtkluis.

Wil je jouw bestelling komen afhalen wanneer het voor jou past? Bij dakraamkopen.be vinden we dat je als klant ten allen tijde de mogelijkheid moet hebben om een bestelling af te halen. Via onze beveiligde nachtkluis is dit perfect mogelijk.

Hoe werkt het systeem precies?

In de nachtkluis plaatsen we de bestellingen van klanten die buiten de openingsuren hun bestelling wensen af te halen. Afhalen via de nachtkluis is niet enkel mogelijk overdag, je kan jouw bestelling net zo goed ’s nachts of tijdens het weekend afhalen. Wanneer het past in jouw agenda.

Grote van onze nachtkluis
Onze nachtkluis heeft als afmetingen 3 m diepte x 2,20 m breedte en 2,20 m hoogte. Past het materiaal dat je hebt besteld niet in onze nachtkluis? Dan voorziet dakraamkopen.be een alternatief.

Veiligheid van jouw bestelling
Met het opzetten van een nachtkluis willen we jou als klant meer flexibiliteit bieden, maar we vinden het belangrijk om dit in alle veiligheid te doen. Dat betekent dat we waken over de veiligheid van het materiaal en van wie het komt afhalen. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een persoonlijke en unieke code, waarmee je buiten de openingsuren toegang krijgt tot de nachtkluis. Om de veiligheid te garanderen voorzien we verlichting en camerabewaking.

Meer info nodig over de werking van deze nachtkluis?
Kom dan gerust even langs tijdens onze openingsuren of neem telefonisch contact met ons op.

Contactgegevens

Neem contact met ons op via mail info@dakraamkopen.be of via telefoon op het nummer 0800 80 888 (BE) of 0800/880 880 8 (NL).

Ons adres: Zone Reme 3, 2260 Westerlo

Onze openingsuren:

Maandag – vrijdag : 9u – 12u en van 12u30 – 15u
Woensdag, zaterdag, zondag- en feestdagen gesloten.

We werken enkel op afspraak. Je kan met ons contact opnemen via 0800 80 888(BE) of 0800/880 880 8 (NL) om een afspraak vast te leggen.

Blijf veilig en bestel uw producten online!

Wij volgen de ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus op de voet en nemen de door de overheid genomen maatregelen zeer serieus in verband met uw veiligheid en dat van onze medewerkers en logistieke partners. Wij nemen alle maatregelen die wij kunnen nemen om het risico van de overdracht van het virus tot een minimum te beperken.

Volgens de laatste update van de WHO (World Health Organisation), is de kans dat personen die geïnfecteerd zijn met het virus, het virus zelf achterlaten op producten of verpakkingen zeer klein. Het risico van de transmissie van COVID-19 via door ons geleverde producten op u als persoon is daarmee ook zeer klein. Desalniettemin zorgen ook onze bezorgdiensten ervoor dat er zo hygiënisch mogelijk gewerkt word.

Door het grote aantal online bestellingen in combinatie met de maatregelen voor COVID-19 in de landen waar onze producten geproduceerd worden, hebben we momenteel een vertraging van enkele dagen op onze leveringen. We vragen u vriendelijk om hier even geduld voor te hebben. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie omtrent de levering van producten besteld via deze shop.

Wij willen u hierbij verzekeren dat wij de ontwikkelingen continu volgen en daar waar nodig onze maatregelen aanscherpen om de risico’s voor u tot het absolute minimum te beperken, hierbij continu de adviezen van de overheid respecterend en volgend.

Levering

Leveringsadres

Leveringen vinden plaats op werkdagen tijdens de kantooruren, en er moet getekend worden voor ontvangst. Helaas kunnen wij u het uur van levering niet vooraf communiceren.

Indien u niet thuis kan blijven tijdens de dag, kan u een ander leveringsadres doorgeven, zoals bijvoorbeeld uw werkplek. Gelieve dan de naam van het bedrijf te vermelden, evenals uw naam en voornaam. Vb: Dakraamkopen, T.a.v. Jan Peeters

Goederen besteld via deze e-shop worden uitsluitend in België en Nederland geleverd.

Leveringstermijn en/of -adres wijzigen na bevestiging van bestelling
Onze Klantendienst kan wijzigingen aanbrengen aan uw bestelling. Om het leveringsadres te veranderen of de leveringstermijn uit te stellen kan u best even telefonisch contact opnemen met ons.

Levering opvolgen
De dag vóór de levering krijgt u een e-mail met daarin de track & trace code om jouw pakket te volgen. Dakraamkopen maakt gebruik van volgende koerierdiensten DPD & Bpost.
Grote pakketten zullen door onze eigen leveringsdienst geleverd worden. Het tijdstip van levering zal telefonisch vast gelegd worden met de klant. Let op! Door de grote drukte bij DPD kan er vertraging ontstaan in de levering van het pakket. Via de Track&Trace code kan je precies zien waar uw pakket zich bevind.

Leveringskosten

De leveringskosten in België zijn over het algemeen GRATIS. Voor Nederland hanteren we wel een verzendkost. Grotere pakketten zullen wel een leveringskost hebben.

Aansprakelijkheid

Dakraamkopen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor een vertraging van de levering onafhankelijk van haar wil. Indien het bestelde product niet meer voorradig is, zal Dakraamkopen jou hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen. U kan dan kiezen om uw bestelling te annuleren of om een ander product te bestellen. Dakraamkopen kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor schade die zou voortkomen uit het niet voorradig zijn van een product.

Waar leveren we?

We leveren alleen aan adressen in België en Nederland voor bestellingen op deze site.

Een retour aanvragen

Bij iedere aankoop op onze webshop, kunt u binnen de 14 dagen na ontvangst van de aangekochte goederen een retour doen.  Een retour kan je aanmaken via deze link: https://dakraamkopen.shipping-portal.com/rp/

Het etiket dient u leesbaar aan te brengen op het terug te sturen pakket.

Dit pakket kunt u vervolgens afleveren bij een DPD punt naar keuze. Zodra we de geretourneerde producten hebben ontvangen, wordt u terugbetaald. Het volledige proces zal enige tijd in beslag nemen.

Betaling

Veiligheid

Betalingen worden momenteel geaccepteerd via Bancontact / Mister Cash, Ideal of de Belfius, KBC of ING online betalingssystemen. Of via Mastercard of Visa. Wij bieden hoge beveiliging tegen verlies, misbruik en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonlijke data en betalingsdetails.

Processing en data transfers tussen uw web browser en onze server voor validatie van uw krediet of uw debet kaart gebeurd via de beveiligde internet connectie (SSL) van onze betaalpartners Computop en European Merchant Services (kortweg EMS). Zodra uw kaart of betaling aanvaard is, sturen wij u een orderbevestiging per e-mail.

Garantie

In aanvulling op uw wettelijke rechten geeft VELUX u 3 jaar garantie op producten die gekocht zijn in de online shop. De garantiebepalingen zijn te vinden op de website van VELUX . De garantiebepalingen tasten op geen enkele manier uw wettelijke rechten aan.

Aansprakelijkheid

De eventuele aansprakelijkheid van VELUX Belgium zal dienen beoordeeld te worden ten opzichte van het Belgische recht en zal beperkt zijn tot het totale (gefactureerde) bedrag van de gebrekkige of te laat geleverde producten met uitsluiting van alle indirecte schade.

Wij hebben alle mogelijke technische voorzorgsmaatregelen genomen om de kleuren van onze producten zo realistisch mogelijk weer te geven.

Wij hebben alle mogelijke voorzorgen genomen om de nauwkeurigheid van de informatie op onze website te waarborgen.

Wij kunnen niettemin niet aansprakelijk gehouden worden voor eventuele typefouten (of hun elektronisch equivalent) en wij behouden ons het recht voor deze te verbeteren en elke bestelling te weigeren die verricht werd op grond van zulke foutieve informatie.

Dakvensters

10 jaar garantie VELUX dakvensters

De VELUX dakvensters hebben een garantie van 10 jaar.

Bekijk het garantie document voor meer informatie.

Rolluiken

5 jaar garantie VELUX rolluiken

De VELUX rolluiken hebben een garantie van 5 jaar.

Bekijk het garantie document voor meer informatie.

Gordijnen

3 jaar garantie VELUX gordijnen

De VELUX binnengordijnen, manuele buitenste zonneschermen, motoren & VELUX ACTIVE with NETATMO hebben een garantie van 3 jaar.

Bekijk het garantie document voor meer informatie.

Het onderhouden van accessoires

Het schoonmaken van raamdecoratie
Alle VELUX binnengordiijnen en buitenste zonneschermen zijn gemaakt voor een lange levensduur. Veel van onze materialen zijn speciaal behandeld om stof en vuil af te weren.

Reinigingsmethoden
Wij raden u aan de volgende methoden te gebruiken bij het reinigen van uw VELUX accessoires.

Vlekken verwijderen
Lichte vlekken kunt u het beste met een licht vochtige doek verwijderen (dus niet nat!!!). De doek kunt u bevochtigen met lauw of handwarm water. Dep voorzichtig om te voorkomen dat het weefsel kreukt of beschadigt. Wrijven kan schade aan de stof veroorzaken.

Aluminium jaloezieën
U kunt statische elektriciteit van de jaloezieën verminderen door een zeer dunne filmlaag van wasmiddel op alle lamellen aan te brengen.

Tot slot enkele tips:

 • Gebruik geen magnetische schoonmaakmiddelen zoals een magnetische stofdoek. Dit beschadigt de verduisterende laag van het gordijn.
 • Gaat u uw dakvenster reinigen met schoonmaakmiddel? Spuit het schoonmaakmiddel op een doek ipv rechtstreeks op het dakvenster. Dit voorkomt dat u het doek van uw accessoires beschadigd. Al lijkt het alsof sommige materialen ook geschikt zijn voor gebruik buitenshuis, VELUX adviseert u deze materialen toch alleen binnenshuis te gebruiken.
 • Al lijkt het alsof sommige materialen ook geschikt zijn voor gebruik buitenshuis, VELUX adviseert u deze materialen toch alleen binnenshuis te gebruiken.

 

Beschikbare onderhoudspakketten

VELUX ZZZ 220 onderhoudskit

ZZZ 220 VELUX – Algemene Onderhoudskit – Oude Generatie

Deze set is geschikt voor oudere dakramen (zonder K in de maatcode), gemaakt vóór 1 april 2013.

 

 

VELUX ZZZ 220K - onderhoudkits

ZZZ 220K VELUX – Algemene Onderhoudskit – Nieuwe Generatie

Deze set is geschikt voor nieuwere dakramen (met K in de maatcode), geleverd vanaf 1 april 2013.

Eenvoudige montage in slechts 15 minuten

Plaats uw originele VELUX gordijnen in 15 minuten! Om VELUX gordijnen te installeren is het niet nodig te meten of te knippen. Ze zijn gemaakt voor een perfect passende plaatsing op de VELUX dakvensters.

Montagehandleidingen -3D filmpjes – Niet downloadbaar

Van een aantal producten hebben we voor u montagefilmpjes gemaakt, die u stap-voor-stap laten zien hoe u het product kunt monteren. Klik op de link om het filmpje te starten.

Verduisteringsgordijnen – manueel (DKL)

Manueel DUO gordijn ‘2 in 1’ – manueel (DFD)

Vouwgordijn – manueel (FHL)

Jaloezie – manueel (PAL)

Muggengaas – manueel (ZIL)

 

VELUX kwaliteit

Werking
Optimale verduistering, er dringt absoluut geen licht binnen, innoverende technische kenmerken, past perfect en is zeer eenvoudig te installeren. Ontdek waarom een VELUX verduisterend rolgordijn een perfecte aanvulling is van uw VELUX dakvenster.

Om de naam “verduistering” te verdienen, moet een gordijn voor optimale duisternis zorgen in de kamer. De VELUX verduisterend rolgordijnen laten daarom geen licht binnendringen en passen bovendien perfect in uw VELUX dakvenster. U plaatst uw originele VELUX gordijnen in 15 minuten! Om VELUX gordijnen te installeren is het niet nodig te meten of te knippen. Ze zijn gemaakt voor een perfect passende plaatsing op de VELUX dakvensters.

 • Een optimale verduistering
 • Past perfect
 • Zwarte zijgeleiders
 • Innoverende technologie
 • Ergonomische eenvoud

Slechts één gordijn van de vele die vandaag op de markt worden aangeboden, kan deze belofte echt waarmaken: het VELUX verduisterend rolgordijn. Onze tests hebben bewezen dat het VELUX verduisterend rolgordijn bij een blootstelling aan duizenden watt al dit licht perfect tegenhoudt wanneer het volledig neergelaten is.

Als laatste element voor de optimale verduistering hebben we zwarte pakkingen voorzien tussen het kozijn en de zijgeleiders van het gordijn. Ze zorgen voor een nauwe sluiting en hun zwarte kleur voorkomt weerkaatsingen.

Design
Slanke profielen, mooi design en talrijke motieven en kleuren: slechts enkele redenen waarom VELUX gordijnen een perfecte keuze zijn.

Het design van uw VELUX gordijnen moet even perfect zijn als de werking ervan. De unieke, slanke profielen en ons gepatenteerd dubbele rolmechanisme zorgen ervoor dat ze nauw aansluiten. U kunt bovendien kiezen uit een zeer ruim gamma van kleuren en dessins, zodat de VELUX gordijnen een elegante afwerking bieden voor elke ruimte.

 • Zuivere lijnen
 • Gemakkelijke installatie
 • Slanke profielen
 • Slanke bovenkast
 • Perfecte vorm

Innoverende technologie
De VELUX verduisterende rolgordijnen zijn uitgerust met de slankste bovenkast die vandaag op de markt beschikbaar is. De vorm kon zo slank worden ontworpen dankzij ons gepatenteerde dubbele rolmechanisme met kogellagers.

De slanke bovenkast laat meer daglicht binnen en het gordijn lijkt wel te verdwijnen wanneer het weer in de kast glijdt. Het dubbele rolmechanisme zorgt er ook voor dat de voorkant van het gordijn nooit blootgesteld wordt aan het zonlicht, zodat de stof niet verbleekt.

Zwarte zijgeleiders
We hechten zeer veel belang aan details. Dat is een van de redenen waarom onze producten deel uitmaken van het topsegment van de markt. Voor een optimale verduistering op te leveren hebben we zelfs de binnenkant van de zijgeleiders van onze gordijnen zwart geschilderd om alle mogelijke weerkaatsingen te voorkomen.

Past perfect
Op de zijkanten van de stof van de VELUX verduisterende rolgordijnen werden kleine noppen geplaatst die ervoor zorgen dat het gordijn plat tegen de zijgeleiders blijft. Door deze nauwe sluiting verloopt het neerlaten en het ophalen van het gordijn gemakkelijk en vlot.

Duurzaamheid
Zoals onze VELUX dakvensters werden de VELUX gordijnen ontworpen voor een zeer lange levensduur. U krijgt dus gordijnen met de hoogste kwaliteit en met de langste levensduur die vandaag beschikbaar zijn op de markt. Hoe doen we dat?

De VELUX gordijnen behoren tot de wereldtop op de domeinen van werking en design, maar bieden ook een opvallend lange levensduur. Ze werden grondig getest zodat een onberispelijke werking en een minimale verbleking gedurende vele jaren gewaarborgd blijven.

 • De beste materialen
 • Absoluut volledig getest
 • Kwaliteit in alle details
 • Superieur product

De beste materialen
De kleurechtheid van alle in onze gordijnen gebruikte stoffen wordt grondig getest. We hanteren strenge normen en werken met zonnesimulatoren om ervoor te zorgen dat onze gordijnen jarenlang hun rijke kleuren behouden. Ze simuleren een jarenlange blootstelling aan intense UV-stralen. Daarna worden de stoffen onderzocht om het effect van deze test te bepalen.

Ergonomische eenvoud
Geen scheve en moeilijk op te halen gordijnen meer. Alle VELUX gordijnen zijn uitgerust met een unieke ergonomische bedieningsstang waarmee u het gordijn vanuit om het even welke hoek probleemloos kunt ophalen. Het volledige gordijn gaat daarbij vlot en gelijkmatig open en dicht.

De unieke VELUX bedieningsstang is zodanig slank gebouwd en geïntegreerd in de vorm dat haar aanwezigheid absoluut niet stoort.

Slanke bovenkast
We willen bijzonder aantrekkelijke producten creëren die ook zeer functioneel zijn. Daarom hebben we de slankste bovenkast ontworpen die vandaag op de markt beschikbaar is. Deze aluminium bovenkast is even slank als de zijgeleiders van het kozijn, waardoor de discrete en esthetische vorm van de VELUX gordijnen perfect geïntegreerd wordt in de vorm van het VELUX dakvenster.

Slanke profielen
Met hun zeer slanke profielen zijn de VELUX gordijnen bijzonder elegant en onopvallend. Wanneer uw gordijn dus niet gebruikt wordt, krijgt uw kamer een maximale hoeveelheid daglicht. De zijgeleiders hinderen uw uitzicht niet en veranderen ook de vorm van uw venster niet. Soms merkt u zelfs de aanwezigheid van het slanke aluminium kader en van de bovenkast niet.

Absoluut volledig getest
VELUX gordijnen vormen een zeer interessante investering omdat ze een bijzonder lange levensduur bieden.

Bij onze mechanische tests worden de uiterste grenzen van onze producten grondig onderzocht. Onze gordijnen ondergaan een reeks van veeleisende tests met onder meer het duizenden keren neerlaten en ophalen om de topkwaliteit ervan absoluut te kunnen waarborgen.

De ultieme test voor onze VELUX producten en onderdelen? De hitteproef!

We stellen onze gordijnen bloot aan extreme hitte om na te gaan of ze bestand zijn tegen de kracht van de zon.

Kwaliteit in alle details
Op de zijkanten van de stof van de VELUX verduisteringsgordijnen werden kleine noppen geplaatst die ervoor zorgen dat het gordijn plat tegen de zijgeleiders blijft. Bij de test proberen we de stof en de kleine noppen uit elkaar te trekken met behulp van extreme krachten om u een absolute zekerheid te geven in verband met de werking van uw VELUX gordijn: het blijft dicht.

Superieur product
VELUX gordijnen werden ontworpen voor een zeer lange levensduur. We willen dat alles absoluut perfect werkt vóór een VELUX product bij de klant komt.

Bij onze mechanische tests worden de uiterste grenzen van onze producten grondig onderzocht. Onze VELUX gordijnen ondergaan een reeks van veeleisende tests met onder meer het duizenden keren neerlaten en ophalen om de topkwaliteit ervan absoluut te kunnen waarborgen.

Verantwoord design
Het VELUX gordijnengamma telt tal van verschillende kleuren en dessins zodat u absoluut zeker de perfecte look vindt voor uw kamer. Al onze stoffen zijn bovendien vrij van chemische producten of substanties die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid, en ze zijn vervaardigd van milieuvriendelijke materialen. De VELUX Groep heeft zich verbonden tot verantwoord produceren en al onze stoffen voldoen aan de Oeko-Tex* norm.

* Het internationale certificaat voor verantwoorde textielproductie.

Zuivere lijnen
Wanneer ze goed geplaatst zijn, vormen hoeken met schuine voegen een mooie afwerking. Maar het correct installeren van een kader met schuine voegen vergt veel handigheid. Daarom zijn de VELUX gordijnen uitgerust met gepatenteerde accessoires die altijd een perfect resultaat opleveren. Bij de plaatsing van de VELUX gordijnen komen de hoeken met schuine voegen precies en naadloos samen, ook wanneer u ze zelf installeert.

Gemakkelijke installatie
Elk VELUX dakvenster is standaard uitgerust met onze voor geïnstalleerde, gepatenteerde montagehaakjes voor de zeer gemakkelijke en vlotte plaatsing van al onze VELUX gordijnen. Klik gewoon de bovenkast van het VELUX gordijn op deze haakjes, monteer de zijgeleiders en uw VELUX gordijn is geplaatst.

Privacy beleid

Gegevens en veiligheid

Dakraamkopen.be fungeert onder de vennootschap APEX-GROEP BV. Ze heeft haar maatschappelijke zetel te Bosbesstraat 41, 2260 Westerlo , ondernemingsnummer BE 0758.456.955.
APEX-GROEP BV erkent het belang van gegevensbescherming en privacy van persoonsgegevens van haar klanten en zal de persoonsgegevens van deze betrokkenen met de nodige zorg behandelen. Het bevestigt expliciet dat alle persoonsgegevens zullen worden verwerkt in overeenstemming met zowel de Belgische wet van 8 december 1992 als de Europese General Data Protection Regulation.
Persoonsgegevens kunnen worden gedefinieerd als zijnde alle informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. APEX-GROEP BV kan de volgende persoonsgegevens (zowel fysiek als met behulp van deze website) van de betrokkene verwerken:

Administratieve gegevens:

De onderneming APEX-GROEP BV zal deze persoonsgegevens van haar klanten verwerken rekening houdend met volgende doeleinden: De betrokkene op de hoogte brengen van activiteiten met betrekking tot Dakraamkopen.be.
Ten alle tijden heeft de betrokkene de mogelijkheid om zijn rechten beschreven in de General Data Protection Regulation uit te oefenen. De betrokkene kan steeds volgende privacy rechten uitoefenen:
 • Recht op informatie: de betrokkene heeft steeds de mogelijkheid om alle verzamelde persoonsgegevens (incl. verwerkingsdoeleinden, categorieën van persoonsgegevens, verwachte opslagtermijn) op te vragen bij APEX-GROEP BV ter inzage.
 • Recht op rectificatie: de betrokkene heeft steeds de mogelijkheid om eventuele foute persoonsgegevens te laten verbeteren.
 • Recht op gegevenswissing: Indien de betrokkene wenst dat zijn of haar persoonsgegevens worden verwijderd kan de betrokkene steeds contact op nemen met de info@dakraamkopen.be om met behulp van een simpel kosteloos verzoek de verwijdering van de persoonsgegevens te vragen.
APEX-GROEP BV zal zich onthouden om de persoonsgegevens van de betrokkene door te geven aan derden alsook om de persoonsgegevens van de betrokkene publiek kenbaar te maken. Persoonsgegevens van de betrokkenen zullen enkel worden meegedeeld aan derden of externen mits de toestemming van de betrokkenen werden verkregen.
Detail van opgeslagen gegevens
 • Naam
 • Telefoonnummer: gebruikt om u te contacteren bij het wijzigen en/of bevestigen van een afspraak.
 • E-mailadres: gebruikt voor commerciële doeleinden en doorsturen van klantinformatie.
 • Adres: gebruikt voor commerciële doeleinden en versturen van de bestelling.
 • BTW-nummer: indien van toepassing noodzakelijk bij opmaak facturen.
Onderneming APEX-GROEP BV erkent dat de beveiliging van de persoonsgegevens een wezenlijk onderdeel is van gegevensbescherming. Waar het onmogelijk is om beveiliging volledig te kunnen garanderen zal APEX-GROEP BV voorzien in passende technische en organisatorische maatregelen om de persoonsgegevens te beschermen.
Mocht je een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vraag ik om hierover direct contact met ons bedrijf op te nemen via info@dakraamkopen.be of op het nummer 014/55 66 43.
Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA):
Drukpersstraat 35
1000 Brussel

Bezoek van deze site

Dakraamkopen verzamelt onpersoonlijke gegevens over de bezoekers van deze site met als doel het vernieuwen en verbeteren van deze site, om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Op deze manier verkrijgt u door uw bezoek het meest relevante materiaal.

Materiaal

Elk materiaal wat ontvangen word door dakraamkopen door deze site wordt als niet-vertrouwelijk beschouwt en is, tenzij anders aangegeven, vrij van eigendomsrecht. Dakraamkopen zal dit materiaal gebruiken, reproduceren, toepassen en toewijzen zonder beperkingen, inclusief ideeën voor producten of productiemethoden en knowhow die in deze informatie verwerkt zit.

Prijs & afmetingen informatie

Op deze site zijn prijzen en afmetingen van onze producten te vinden, exclusief montage. Uiteraard wordt er zorgvuldig aandacht besteed aan de vermelde prijzen en afmetingen. Echter: ondanks deze zorgvuldigheid kan het zijn dat er typefouten of verouderde informatie in de informatie geslopen zijn.

Aan de op de site vermelde prijzen en/of afmetingen kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleent. Dakraamkopen kan niet aansprakelijk worden gesteld als gevolg van de op deze site vermelde informatie.

Cookie beleid

Dit cookie beleid betreft www.dakraamkopen.be. Deze cookies op deze website stellen u als bezoeker in staat om over onze website te browsen en producten aan te schaffen. In de volgende tekst wordt er naar deze verschillende domeinnamen en websites gerefereerd als “website”.

Een cookie is een klein bestand met letters en nummers die geplaatst worden op een opslagmedium (zoals de harde schijf van uw computer of telefoon) wanneer een bezoeker de website bezoekt. Cookies zorgen ervoor dat de website het medium herkent en ze helpen de website informatie over uw voorkeuren (zoals uw taalinstelling) te onthouden. Op deze manier hoeft u slechts één maal uw voorkeur in te stellen in plaats van bij ieder bezoek vanaf hetzelfde medium. De meeste websites maken gebruik van cookies.

Hoe gebruikt deze site cookies en de informatie die we verzamelen?

Er worden drie typen cookies gebruikt op deze website:

Session Cookies: Dit zijn tijdelijke cookies, die alleen tijdens uw bezoek aan onze website bestaan (of nog specifieker: tot op het moment dat u uw webbrowser sluit na het bezoek aan de website). Session Cookies helpen de Dakraamkopen website om te onthouden wat u op de voorgaande pagina gekozen en bekeken heeft. Hierdoor wordt voorkomen dat u dezelfde informatie meerdere malen tijdens uw bezoek moet invullen of kiezen. Op deze website bevatten deze Session Cookies geen persoonlijke informatie. De Session Cookies kunnen dus niet gebruikt worden om u te identificeren.

Persistent Cookies: Dit zijn cookies, die wel op uw opslagmedium opgeslagen blijven nadat u uw bezoek aan onze site heeft beëindigd. Deze cookies stellen ons in staat om u als unieke of terugkerende bezoeker te identificeren (door een volledig willekeurig identificatienummer te genereren). De tijdsduur dat een Persistent Cookie bewaard blijft op uw pc is afhankelijk van het type cookie. Op deze website gebruiken we persistent cookies (ook wel tracking cookies genoemd) om waardevolle informatie over het bezoek aan onze website te genereren. Een voorbeeld van zo’n rapport is de rapportage over het percentage bezoekers dat een aankoop doet op de website of voortijdig haar bezoek beëindigd. Als de website u de keuze stelt voor een taal te kiezen, dan wordt er ook een cookies opgeslagen om uw taalinstelling te onthouden. Deze cookies blijven tot 6 maanden na uw bezoek opgeslagen op uw computer. Wij gebruiken de volgende zakelijke dienstverleners / partners om statistische gegevens over het gebruik van onze website te verzamelen:

Hoe kunt u het opslaan van cookies beperken of cookies verwijderen van uw opslagmedium?

We gebruiken geen cookies om uw persoonlijke informatie te verzamelen. Zouden wij dit doen, dan zouden wij hiervoor eerst toestemming aan u vragen. Echter: als u de opslag van cookies op uw opslagmedium wil beperken of cookies van uw opslagmedium wilt verwijderen die door deze website gegenereerd zijn, dan kunt u dit via de instellingen van uw webbrowser doen. De HELP functie van uw browser bevat een instructie hoe u cookies kunt blokkeren of verwijderen. Bij mobiele toepassingen, zoals smartphones of tablet pc’s, kunt u dit waarschijnlijk ook in het instructieboekje terug vinden.

Als alternatief kunt u ook een bezoek brengen aan de website aboutcookies.org (in het Engels). Deze site bevat aanvullende richtlijnen en tips hoe u de opslag van cookies op uw opslagmedium kunt beperken of cookies kunt verwijderen bij de meest gangbare typen browsers.

Als u de inhoud van een cookie wilt bekijken, dan kunt u erop klikken om het cookie te openen. U treft dan een ketting van nummers en tekst aan. Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, e-mail of telefoon.

Let op: het beperken van het gebruik van cookies op deze website kan de functionaliteit beperken. U kunt desalniettemin wel gewoon uw aankoop voltooien.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig. Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven.

Via de cookieverklaring op onze website kunt u uw toestemming op elk moment wijzigen of intrekken. In ons privacybeleid vindt u meer informatie over wie we zijn, hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe we persoonlijke gegevens verwerken.

Als u vragen heeft over uw toestemming, mag u ons steeds contacteren.

Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: Dakraamkopen.be

Productiejaar huidig dakraam vinden

Open uw dakvenster en zoek het identificatieplaatje. De code met drie letters is het type dakvenster, de cijfers die erna komen zijn de maatcode.

 

 • Dakvensters van voor 1991 hebben een code met 1 of 2 cijfers (bv. GGL 4);
 • Dakvensters van 1991 tot 2001 hebben een code met 3 cijfers (bv. GGL 606);
 • Dakvensters van 2001 tot 2012 hebben een code met 1 letter en 2 cijfers (bv. GGL S06);
 • Dakvensters vanaf 2013 hebben een code met 2 letters en 2 cijfers (bv. GGL SK06);

 

Twijfel je over welk nieuw VELUX formaat je nodig hebt?

Bereken dan nu zelf via onze online vervangingstool het juiste formaat voor jouw nieuw VELUX dakraam.

Ben je op zoek naar een installateur?

Ben je er ondertussen achter gekomen dat het allemaal toch net iets te technisch is om een VELUX dakraam te installeren. Dan kunnen we je enkele installatiebedrijven aanbevelen die erkend zijn door VELUX België & Nederland:


Dak Plus BV

 

Dakraamadvies

DaglichtCenter

 

Dienst na verkoop

Onze techniekers zijn zeer ervaren en goed getraind in de VELUX producten. Wij gebruiken alleen originele VELUX onderdelen en accessoires om de hoge standaard en de uitstraling van uw VELUX product te beschermen.

Wanneer de reparatie van de producten niet binnen de garantievoorwaarden valt, rekent Dakraamkopen via een partner de kostprijs van de wisselstukken aan, een arbeidsuurloon van 60,- € en 50,- € transportkosten. Deze prijzen zijn exclusief BTW.