VELUX nachtkluis

ONZE NACHTKLUIS IS 24/7 BESCHIKBAAR VOOR AL JOUW BESTELLINGEN GEPLAATST TEN LAATSTE OM 16U.

Haal jouw bestelling op via onze VELUX nachtkluis.

Wil je jouw bestelling komen afhalen wanneer het voor jou past? Bij dakraamkopen.be vinden we dat je als klant ten allen tijde de mogelijkheid moet hebben om een bestelling af te halen. Via onze beveiligde nachtkluis is dit perfect mogelijk.

Hoe werkt het systeem precies?

In de nachtkluis plaatsen we de bestellingen van klanten die buiten de openingsuren hun bestelling wensen af te halen. Afhalen via de nachtkluis is niet enkel mogelijk overdag, je kan jouw bestelling net zo goed ’s nachts of tijdens het weekend afhalen. Wanneer het past in jouw agenda.

Grote van onze nachtkluis

Onze nachtkluis heeft als afmetingen 3 m diepte x 2,20 m breedte en 2,20 m hoogte.
Past het materiaal dat je hebt besteld niet in onze nachtkluis? Dan voorziet dakraamkopen.be een alternatief.

Veiligheid van jouw bestelling

Met het opzetten van een nachtkluis willen we jou als klant meer flexibiliteit bieden, maar we vinden het belangrijk om dit in alle veiligheid te doen. Dat betekent dat we waken over de veiligheid van het materiaal en van wie het komt afhalen. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een persoonlijke en unieke code, waarmee je buiten de openingsuren toegang krijgt tot de nachtkluis. Om de veiligheid te garanderen voorzien we verlichting en camerabewaking.

Meer info nodig over de werking van deze nachtkluis?

Kom dan gerust even langs tijdens onze openingsuren of neem telefonisch contact met ons op.
VELUX nachtkluis
Contactgegevens

Neem contact met ons op via mail info@dakraamkopen.be of via telefoon op het nummer 0800 80 888 (BE) of 0800/880 880 8 (NL).

Ons adres: Zone Reme 3, 2260 Westerlo

Onze openingsuren:

Maandag – vrijdag : 9u – 12u en van 12u30 – 15u
Woensdag, zaterdag, zondag- en feestdagen gesloten.

We werken enkel op afspraak. Je kan met ons contact opnemen via 0800 80 888(BE) of 0800/880 880 8 (NL) om een afspraak vast te leggen.

Ondernemingsnummer: BE 0758 456 955 (België) – RSIN/BSN: 826445792 (Nederland)

Dakraamkopen.be | VELUX dakramen en toebehoren | Erkend VELUX dealer


Wist je dat…

… We beschikken over een eigen leveringsdienst! Dit om grote bestellingen tot aan jouw voordeur te brengen. Zo kan je er zeker van zijn dat er geen beschadigingen en/of verlies van jouw bestelling mogelijk is. We nemen tijdig contact met je op om een gepast moment af te spreken om jouw bestelling te leveren. Handig toch!?